Etheria

שמן חוחובה טהור - כבישה קרה

52 ש"ח

שמן החוחובה מגיע אלינו ממדבריות אמריקה – צפון מקסיקו, דרום אריזונה וקליפורניה.

צבעו הוא צהוב זהבהב והריח נעים, מתקתק ועדין.

שמן חוחובה מופק מהזרעים בכבישה קרה. החוחובה הוא השמן היחיד הבנוי כשעווה נוזלית. בשל המבנה המיוחד הזה יכול שמן החוחובה לסייע בהחדרה טובה יותר של השמן האתרי לעור ביחס לשמני הנשא האחרים.

המבנה המיוחד הזה גם הופך אותו לאחד השמנים הנפוצים והאהובים בתעשיית הקוסמטיקה.

הוא מצויין לשימוש ושמירה על העור כנגד נזקי מזג אוויר, מחזיר את הלחות לעור ומומלץ להקלה על אקזמות, פסוריאזיס,  סבוריאה, אטופיק דרמטיטיס. 

שמן חוחובה מעולה להזנת והעשרת העור – בעיקר עור מבוגר, יבש ומרובה בקמטים. שמן חוחובה אף יזין ויסייע בטיפול בעור היבש מסביב לציפורניים.

השמן מכיל נוגדי חימצון כמו טוקפרול (זוהי הסיבה לחיי המדף הארוכים שלו ביחס לשמני נשא אחרים), חודר בקלות לשכבת האפידרמיס ומכיל נגזרות של ויטמין E.

בתעשיית הקוסמטיקה משמשת החוחובה כאמור לטיפול בעור יבש ופגום לטיפוח השפתיים, הזנה וגמישות העור.

בשימוש על גבי השיער שמן חוחובה יזין ויספק ברק לשיערה.

 

דברים שחשוב שתדעו על שמן החוחובה שלנו

VEGAN | לא נוסה על בע"ח | טהור |  באישור משרד הבריאות

        
כמות : 100 מ"ל

יכול להיות שיעניין אותך גם