Etheria

שמן אתרי הדס

75 ש"ח

שמן הדס הוא אחד השמנים האתריים היותר פופולאריים ואהובים. ניחוחו הארומתי של שמן הדס הוא מעט מנטולי, אך ביחס לשמן אקליפטוס הוא מעט יותר מעודן. בשל הארומה הנעימה שלו נעשה שימוש בשמן הדס גם בתעשיית הקוסמטיקה. למעשה ,שמן  הדס שימש עוד ביוון העתיקה כמבשם ומחטא.

אז איך ולמה יכול לסייע לנו שמן הדס

בשמן הדס נשתמש במקרה של קשיים וזיהומים במערכת הנשימה, במקרים של צינון, ברונכיט, סינוסיטיס ועוד. שמן הדס ידוע ביכולות לכייח ולסלק ליחה מדרכי הנשימה.

שמן הדס ידוע גם ביכולתו לסייע בשיפור זרימת הדם ולכן טוב במקרים של טיפול  בדליות, הקלה על כאבי ראש ועוד. יתרונו הגדול של שמן הדס הוא שבדומה לשמן  אקליפטוס רדיאטה, גם הוא מתאים לטיפול בילדים.

   ?איך נשתמש בשמן הדס

ניתן להשתמש בשמן הדס בהדפה, בריסוס בחלל החדר או בהפצתו בחלל החדר באמצעות מבער – מספר טיפות במבער שמנים על בסיס מים.

במקרה של שימוש על גבי הגוף, יש לדלל את השמן בשמן נשא. במקרה זה נוסיף טיפה בודדה של שמן הדס ל- 5 מ"ל (כפית) שמן נשא-צמחי, לדוגמא שמן שקדים, שמן זרעי ענבים ועוד, את התרכובת הזו ניתן למרוח על גבי הגוף בהתאם לצורך.

כמובן שיש לעיין בהתוויות המוצר טרם השימוש.

דברים שחשוב שתדעו על שמן ההדס שלנו

VEGAN | לא נוסה על בע"ח | שמן אתרי 100% טהור באיכות טיפולית מעולה | באישור משרד הבריאות | מתאים לשימוש בילדים

   
כמות : 10 מ"ל 

יכול להיות שיעניין אותך גם